Het begin van een verhaal samen

Gepubliceerd op 4 mei 2018 16:33

Kelly (20-28jaar) - Wim( 18-25jaar)

Kelly en Wim leerden elkaar in 2010 kennen bij Delhaize Grimbergen. Toenmalig directeur De Rore (toen waren er nog directeurs bij Delhaize!) wierf op 2 januari Wim aan en even later op 15 februari Kelly. In een familiale en collegiale winkel begonnen we elk onze eigen weg: Kelly zorgde voor de vis, Wim voor de groenten en het fruit.

Gaandeweg kwamen we meer met elkaar in contact en kregen we meer verantwoordelijkheden in onze functie. Ook groeiden we gestaag naar elkaar toe, vertrouwden we elkaar meer toe en vonden we elkaar om over onze toenmalige privésituatie te praten en bij elkaar bepaalde keuzes af te wegen.

De zomer van 2017

Dat was me nogal eens een zomer... Op een onschuldige en hete woensdag begon alles bij een brandopleiding in Delhaize Alsemberg. Kelly vertrok van thuis uit, Wim kreeg een lift van Kenny. Het bolletje van de expert vis was veel vroeger ter plaatste dan de taxi en het eerste sms'je was dan ook een feit: 'Waar zitten jullie?'
Na de brandopleiding keuvelden de drie musketiers nog wat na en verfristen zich met een fris blikje Jupiler.

Na dat eerste berichtje eind juni volgde er meer contact en uiteindelijk belandde Wim bij Kelly thuis in de Borgt om te praten over zijn toenmalige relatie. We menen dat dan de eerste vonk oversloeg.

 

Eind augustus organiseerde Wim een BBQ bij hem thuis om Kato en Josefien te bedanken voor de vriendschap en hen het huis te laten zien. Zijn toenmalige vriendin nodigde een eenzame ziel uit, dus had Wim ook een plaatsje voor Kelly... Aan de barbecue buiten werd er duchtig gepraat tussen beide toekomstige tortelduifjes en waren vooral de figuurlijke vonken aan de barbecue voelbaar.

 

Toen beiden een deugddoend en verhelderend gesprek hadden met hun partners, vertrokken Kelly en Wim voor een fietstochtje samen (en wat voor één!) ...


 »