Samenleven

Gepubliceerd op 4 mei 2018 16:38

Het begin van een verhaal samen

Na een tochtje door Grimbergen, Meise, Nieuwenrode en Humbeek (met tussenstops in 'De Volle Pot' en ''t Schippershof') fietste Wim nog even verder dan de Verbrande Brug (het was immers al donker) en op de hoek van de Verbindingsweg en de Oude Humbeeksesteenweg volgde de eerste kus. Zo kreeg het bankje aldaar op 3 september 2017 een heel speciale betekenis voor #teamwilly.

Na enkele keren samen iets te gaan drinken trok Kelly midden september bij Wim in: het voelde allemaal zo goed aan!

Delhaize Grimbergen

Op werkgebied liep niet alles van een leien dakje: Wim voelde geen steun van de directie meer in zijn functie als teamleader Center Store en een prangende keuze drong zich op: veranderen van winkel in verantwoordelijke functie (Wezembeek, Overijse of Mechelen) of een stapje terug doen en de verantwoordelijkheid laten voor wat ze was. Uiteindelijk werd het dat laatste, met onvoorwaardelijke steun van Kelly.

Net na haar studiereis als Expert Vis naar Boulogne-sur-Mer (de eerste en enige nacht gescheiden) viel Kelly in november thuis met haar rug. Een periode van lange revalidatie en veel doktersbriefjes drong zich op. Alsof het allemaal nog niet genoeg was, kwam er ook een hele papiermolen op gang die in orde gebracht moest worden. Kelly was dan ook blij dat ze 5 februari opnieuw aan de slag kon!

Uitstapjes met het bolleke

De Fiat 500 van Kelly kon haar kilometers malen met #teamwilly. Samen met Kelly haar woon-werkverkeer bracht #teamwilly van begin september tot eind mei maar liefst 6000km in door. Samen deden ze diverse uitstapjes: een uitje aan het Donkmeer, winkelen in Hasselt, een mini citytripje Lille, een dagje Bokrijk, ... Steeds combineerden ze dit met een andere activiteit en zo werden favoriete stopplaatsen als Mosquito da Beira Baixa (lekkere Portugees in Hasselt) en AD Deinze (super vlees) geboren.

Ook het wandelen zorgde ervoor dat de kilometers mee opliepen...

Het terugvinden van de sportieve genen

Na enkele wandelingen rond de kerk kocht #teamwilly in de Makro elk een paar wandelschoenen die zeer goed van pas zouden gaan komen. Zemst-Laar (11km), Berg (6km), Rachecourt (6km), Kaster (9km), Vorselaar (6km), Watermaal Bosvoorde (10km) kwamen bij op het palmares van #teamwilly.
Hoewel Kelly in haar schooltijd enorm veel gesport heeft, kwam de weerslag toen ze voor werkgevers aan de slag ging. Het wandelen werd de eerste aanzet naar een nieuw sportief leven.

Toen Wim met zijn schoonvader deelnam aan twee 'classics' (Philippe Gilbert & Greg Van Avermaet) en Kelly in de wereld van de koersfiets ondergedompeld werd, was het bestellen van haar koersfiets een evidentie. De opbouw naar veel mooie tochten samen!

Zeeland, Amsterdam en Ramsau aan de Dachstein

Het uitstapje Zeeland was ons eerste weekendje weg samen. #Teamwilly zag tijdens een driedaagse in oktober het mooiste wat Zeeland te bieden heeft. Even tussen het praktische en financiële geregel uit zijn deed enorm deugd!

Amper een maand nadien boekte #teamwilly een verlengd weekend in Amsterdam. In een studiootje aan de Herengracht werd er uitgebreid genoten van alle faciliteiten en het heerlijk warme bad.

 

De eerste vakantie van een week ging richting Ramsau am Dachstein, de tweede thuis van Kelly. Haar ouders waren al ter plaatse aan het genieten; dus vertrok #teamwilly samen met de slaaptrein richting Salzburg. Het werd een wandel- en langlaufvakantie (wat was dat een ontdekking voor beiden!), maar de tijd om te genieten was er zeker ook! De herinneringen aan de toffe momenten met Kelly haar ouders, de gastvrijheid van Georg en Cindy (uitbaters van Gasthof Sonnhof), het heerlijke eten in de restaurantjes, ... : het was een week die voorbij vloog.


«   »